OM DU GÖR SOM DU ALLTID GJORT KOMMER DU ATT FÅ SAMMA RESULTAT SOM DU ALLTID FÅTT

Jag hjälper dig som vill göra en förändring, oavsett om det gäller din hälsa, yrkes- eller privatliv eller hela kitet. Under årens lopp har jag lärt mig att det måste finnas ett antal grundpelare för att skapa ett framgångsrikt resultat.

JAG TROR PÅ FÖRÄNDRING

Alla sätt är bra utom de dåliga, eller hur? Personligen välkomnar jag förändring och tror fullt och fast på att det är en nödvändighet för utveckling. För att genomföra en förändring, stor eller liten, behöver du designa en plan att följa. Om du inte designar din egen plan för livet så är risken stor att du passar in i någon annans plan. Gissa vad de har planerat för dig? Inte mycket!

Alla typer av förändringsarbete kräver mod och ihärdighet. Med mitt brinnande intresse för individen och utveckling har jag skapat verktyg som gör det lättare att nå målen.

 

MINA KOMPETENSER

Jag är utbildad i Holistisk Naturmedicin, NLP Coach, Livsstils- & Kostrådgivare med inriktning KBT & ACT samt hälsocoach. Jag är även utbildad inom skönhet, healing, design, silversmide, färgkoordinationer och personlig utveckling. Jag har mångårig erfarenhet av företagsutveckling, jobbcoachning, motiverande samtal och har haft elever i LIA. Mitt arbetssätt fokuserar på klienten och vi skräddarsyr paket efter dina individuella behov. Om du vill leva ditt bästa liv behöver du vara medveten om hur du tänker och agerar. Självledarskap, coachning och visuella intryck påverkar din väg mot det resultat du vill ha.

error: Content is protected !!