jag tror på förändring

Alla sätt är bra utom de dåliga, eller hur? Du behöver en plan…Om du inte designar din egen plan för livet så är risken stor att du passar in i någon annans plan. Gissa vad de har planerat för dig? Inte mycket!

Alla typer av förändringsarbete kräver mod och ihärdighet. Med mitt brinnande intresse för individen och utveckling har jag skapat verktyg som gör det lättare att nå målen.

 

OM DU GÖR SOM DU ALLTID GJORT KOMMER DU ATT FÅ SAMMA RESULTAT SOM DU ALLTID FÅTT

Jag hjälper dig som vill göra en förändring, oavsett om det gäller yrkes- eller privatliv eller båda. Jag har hjälpt hundratals individer och kvinnliga entreprenörer sedan 1987. Under årens lopp har jag lärt mig att det måste finnas ett antal grundpelare för att skapa ett framgångsrikt resultat.

 

En bra coach behöver en egen coach. Jag menar, det räcker inte att veta hur du ska göra, du behöver stöd under din resa. Personligen anser jag, att för att utvecklas, krävs det mål och medel oavbrutet.  Jag har själv anlitat egen coach under över tjugo år.

företagare

klienter

MINA KOMPETENSER

Jag är utbildad NLP Coach, Livsstils- & Kostrådgivare med inriktning KBT & ACT samt hälsocoach. Jag är även utbildad inom skönhet, healing, design, silversmide, färgkoordinationer och personlig utveckling. Jag har mångårig erfarenhet av företagsutveckling, jobbcoachning, motiverande samtal och har haft elever i LIA. Mitt arbetssätt fokuserar på klienten och vi skräddarsyr paket efter dina individuella behov. Ett axplock av mina kompetenser och certifieringar:

 • Coachutbildning mot NLP, KBT & ACT
 • Föreläsare
 • Reiki Master/Healing lärare
 • Rekrytering, Bemanning & Jobbcoachning
 • Personalansvar/SPA-chef
 • Motiverande samtal
 • Livsstilsrådgivare
 • Kostrådgivare / Hälsocoach
 • Hud- / SPA-terapeut / Lymfmassör
 • Koordinator
 • Moderator & utbildningsledare
 • Färg- stil & imagedesigner
 • Varumärkesdesign
 • CV och personliga brev 

MIN HISTORIA

 

Jag är född och uppvuxen i Skåne, nära havet. Alla förfäder, både kvinnor och män, på min pappas sida har varit entreprenörer, så jag förstod redan tidigt att mina multitalanger inte skulle komma till sin rätt genom att enbart vara anställd. Jag har alltid haft ett stort driv och en nyfikenhet på individen och att ständigt lära mig nya saker. Mitt Cv är överväldigande.

Jag är övertygad att alla kan göra en större livsförändring och att det inte är nödvändigt att spegla sig i sitt arv för att lyckas eller inte, med sina drömmar. Jag har startat och drivit flera företag sedan 1987 samt utbildat och coachat tusentals personer.

Jag gillar ett holistiskt synsätt och integrerar det yttre i det inre välmåendet. Dessa går hand i hand och kan påverka hur du mår och hur du väljer att ta hand om dig själv..

 

 

Jag har erfarenhet att att driva företag både fysiskt och digitalt med allt vad det innebär. Företagande gäller varumärke, image, sociala medier, säljtratt och profilering.

Kursen Business Lady Boot camp™ hjälper dig med färdiga koncept som det tagit mig åratal att utveckla, allt för att du ska slippa gå den långa vägen som jag gjort.  Nu kan du slippa göra alla dyrköpta misstag och även om det kräver att du är dedikerad och avsätter tiden så kan du ta gräddfilen direkt.

Jag har även hjälpt personer att göra en livsförändring geom att finnas som stöd i coachningsprogram. Det har handlat om allt från att kliva ur ett liv som inte är önskvärt till att faktiskt må bra, få en bättre hälsa och känna sig lycklig

error: Content is protected !!