Förered dig

Initieringen sker på distans och du behöver vara ostörd under den tiden. Själva initieringen tar inte mer än max 20-30 minuter och jag skickar ett sms en stund innan för att kolla av så att du är klar och beredd. (Samma förfarande gäller vid distansbehandling enligt överenskommen tid och behandlingslängd) När initieringen är klar har vi kontakt via mail eller sms igen, antingen samma dag eller några dagar senare. Berätta gärna då, om du haft några upplevelser under initieringen.

Du behöver bara sluta ögonen och slappna av för att ta emot energin från mig. Alternativt sitter du i meditativ position och tittar på ett tänt ljus eller liknande. Huvudsaken är att du kan vara lugn och avslappnad. Tidigare brukade jag vilja ha ett foto av mina elever för att det är lättare kanalisera men idag när jag utvecklat mina mediala förmågor känner jag att det inte längre behövs.

Endast för elever: När du blivit initierad är du redo att börja studera. Du har alltid möjlighet att kontakta mig för frågor och funderingar, via messenger, mail eller telefon. Du får genomgå olika tester och får skriva utvärderingar på de behandlingar du gör. När allt är genomgånget och avklarat får du ditt diplom på brevlådan. Utbildningen följer Reiki-förbundets rekommendationer. 

efter initieringen

Utrensning

Du kan få en utrensning i upp till 21 dagar. (Frossa, trötthet, huvudvärk eller liknande) Om du förbereder initieringen så kan dessa symptom minska eller utebli.

  • Försök att äta så rent som möjligt
  • Ta en eller två fastedagar
  • Undvik rökning och alkohol
  • Dra ner på tv, dator och mobil
  • Ta tysta promenader i naturen
  • Meditera eller tillbringa tid i stillhet

Gå in i dig själv

Initieringen kan liknas vid ett meditativt tillstånd. Var i stunden, acceptera nuet och fokusera inåt.

Alla har en helande kraft

Vi föds med en förmåga till healing. Initieringen är en booster som öppnar upp förmågan och ger den extra kraft. Ordet initiering syftar till invigning. Genom denna blir du invigd i cirkeln som sluter sig kring din helande kraft och ger dig starkare förutsättningar att ge healing till dig själv och andra.

Meditation och kompletterande behandling

Inom Reiki används meditation som ett verktyg. Positionen två händer ihop som ”Lucia” kallas Gasshomeditation. Meditationen kan utföras i endast fem minuter men även längre. För dig som vill komplettera din Reiki med en kraftfull behandling, är regndroppsmassage ett fantastiskt redskap. Ta kontakt om du vill veta mer om regndropps-massage.

error: Content is protected !!