LITE OM MIG

Detta är inget jag gör av en slump. Jag ägnar mig åt holistiska terapier av flera skäl. För det första är jag en intuitiv person, vilket innebär att jag har en naturlig förmåga att känna av och förstå andras känslor och energier. Denna intuition hjälper mig att anpassa mina metoder efter varje individs unika behov i samklang med orsak och verkan, vilket skapar en mer personlig och effektiv terapiprocess.

Sedan barnsben har jag varit involverad i holistiska och alternativa terapiformer, (från min mamma) vilket har gett mig en djup och grundlig förståelse för olika tekniker och tillvägagångssätt. Denna långvariga erfarenhet har inte bara fördjupat min kunskap, utan också stärkt min förmåga att tillämpa dessa metoder på ett kompetent och insiktsfullt sätt.

Jag är dedikerad till att erbjuda stöd och vägledning som främjar balans och harmoni på alla plan – fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt.

DEN LÅNGA HISTORIEN

Jag växte upp i Höllviken i en entreprenörsfamilj. Hälsa har alltid varit tongivande med en mamma som var väldigt intresserad och kunnig inom området, har jag införlivat det bästa från min familjs tradition med en önskan att hjälpa människor att förbättra sin hälsa och övervinna utmaningar i kropp och sinne..

Den stora anledningen till att jag startade företag över huvud taget var, och är, att jag älskar att hjälpa andra. Jag har värdesatt att ha flexibiliteten att anpassa arbetstider efter barn och familj. 

Jag har införlivat min bakgrund med tre decennier inom holistisk hälsa för att hjälpa klienter att generera, reparera och återuppliva sin hälsa. Jag brinner för att hjälpa andra att nå ett mål, ändra ett mönster, lära sig nya färdigheter eller ge ett säkert utrymme för att bli hörd och erkänd. Jag älskar att underlätta positiva hälsoförändringar hos andra, hjälpa dem att återta sin hälsa, gå ner i vikt, sluta med en dålig vana eller övervinna begränsande övertygelser.

Jag tillhandahåller personliga sessioner skräddarsydda för individuella behov, som omfattar områden som kost, rörelse, stresshantering och mindfulness-tekniker.

Med ett holistiskt tillvägagångssätt ger jag mina klienter möjlighet att sätta upp nåbara mål, utveckla hållbara vanor och odla en balanserad livsstil, vilket främjar långsiktig hälsa och välbefinnande.

Bjud in mig att utbilda, motivera och underhålla din grupp med ett inspirerande ämne om holistisk hälsa.  Kontakta mig för priser och tillgänglighet.

Jag erbjuder on-demand hälsoutbildning tillgänglig online, vilket ger en bekväm plattform för individer att få tillgång till resurser, workshops och kurser i sin egen takt, som täcker ämnen som kost, wellness, mental hälsa och egenvård.

Dessutom genomför jag personliga event som vänder sig till olika målgrupper inklusive arbetsplatser, samhällscentra och skolor, och håller engagerande presentationer, interaktiva workshops och seminarier för att främja hälsomedvetenhet och ge individer möjlighet att prioritera sitt välbefinnande.

CERTIFIERINGSARSENAL

  • Reiki Master

UTBILDNINGSSKAPAREN

Sedan 1987 har jag arbetat med och undervisat i olika terapier inom wellness. Företaget startade i Höllviken och sedan dess har jag skapat många utbildningar både i egen regi och för andra företag. Jag är även konsult för andra företag som tillverkar eller säljer produkter. Idag kan du läsa alla våra utbildningar online.

En styrka i utformandet av utbildningarna är att jag som ansvarar för samtliga utbildningar, praktiserat och provat på verkliga klienter i min egen klinik och har därför anpassat innehållet efter verkligheten.

HEALER & MEDIUM

Jag utbildade mig inom healing och medialt arbete efter en speciell händelse vid min mammas dödsbädd, men redan som nioåring kunde jag få en ficklampa med dött batteri att lysa. 

Alla har en intuitiv förmåga som kan utvecklas. En mindre skara gör slag i saken, oftast efter en speciell upplevelse. För mig har det handlat om att dels ha upplevt olika saker men även att jag fått höra av andra mediala att jag har förmågan. Förmågan fanns även hos både mamma och mormor.

error: Content is protected !!