Jod 300 μg 120 tab

Alpha Plus Jod 300 μg 120 tabletter innehåller jod i form av kaliumjodid. Jod är ett mineral som deltar i flera processer i kroppen och behövs för att alla celler i kroppen ska fungera, bland annat för att bilda sköldkörtelhormoner samt för normal sköldkörtelfunktion. 75% av allt jod som finns i kroppen finns i sköldkörteln. Vid intag av jod rekommenderar vi även selen, eftersom selen också bidrar till normal sköldkörtelfunktion och fungerar i synergi med jod.

Liposomal L-Glutation 200mg 30 kap

Liposomal L-Glutation i kapselform ersätter vår tidigare flytande produkt Liposomal Glutation 250 ml. Varje kapsel är av vegetabiliskt ursprung och innehåller hela 200 mg reducerat L-glutation. Liposomer är sfäriska vesiklar, fettglobuler, som innehåller ett eller flera lager av fosfolipider som kan transporteras onedbrutna genom tarmväggen och vidare till cellväggen. Detta innebär att det inkapslade näringsämnet undgår att passera matsmältningsprocessen och gör att upptaget ökar väsentligt. Glutation är en av naturens starkaste antioxidanter och finns i nästan varje cell i kroppen.

C8-olja 250 ml

C8-olja innehåller medellånga fettsyror i form av 100 % ren kaprylsyra från kokosolja och är Alpha plus premiumprodukt inom MCT-segmentet. C8 är den renaste och mest effektiva varianten av kokosoljan. Eftersom C8 har en kort kolkedja kan kroppen snabbt ta upp den och omvandla den till bränsle i form av ketoner som ger en snabb och långvarig energi till både kropp, muskler och hjärna. Alpha Plus C8-olja passar utmärkt som energitillskott i kaffet, att ringla på olika maträtter eller att använda i olika typer av drinkar och smoothies.

Collagen + Hyaluronsyra 120 kap

Collagen + Hyaluronsyra 120 kap innehåller marint hydrolyserat Typ I kollagen, utvunnet från kollagenrika delar från fisk. Fördelen med marint kollagen i jämförelse med bovint kollagen är att peptidmolekylerna i det marina kollagenet har en mindre storlek vilket gör det mer lättsmält och biotillgängligt. Hyaluronsyra är en av de viktigaste komponenterna i den extracellulära matrixen. Extracellulär matrix finns särskilt mycket i bindväv och brosk. Collagen + Hyaluronsyra 120 kap innehåller även C-vitamin, bambuextrakt, biotin och riboflavin. C-vitamin bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens normala funktion. Bambuextrakt innehåller 75 % kisel som finns rikligt i all frisk elastisk kroppsvävnad. Biotin och riboflavin bidrar till underhåll av normal hy. Vid full dos får man ett dagligt intag av 3000mg hydrolyserat kollagen.

Vegansk D3 vitamin 1000 iE 90 mjuka kapslar

Vegansk D3-vitamin 1000 IE innehåller D3-vitamin som är utvunnen ur VitashineTM, en 100% växtbaserad form av växtlav som växer på stenar, trädstammar och andra platser i Skandinavien, Nordamerika och Asien. Den växande laven samlas upp i stora kärl innan den tvättas, extraheras, renas och koncentreras till en produkt med nästan samma koncentration D3-vitamin som den som tillverkas från ullfett. Vitashine tillverkas i England, är GMO-fri och varje produktsats testas med avseende på kvalitet och halt av D-vitamin. Vegansk D3-vitamin 1000 IE innehåller även MCT-olja från kokos och den mjuka kapseln är av 100% veganskt ursprung.

Astaxantin 4mg 60kap

Alpha Plus Astaxantin 4mg 60 mjuka kapslar är en vegansk produkt innehållande hela 4mg astaxantin per kapsel i en bas av MCT-olja från kokos. Astaxantinet av varumärket NatAxtinTM kommer från algen Haematococcus Pluvalis som odlats noga kontrollerat i moderna an- läggningar i Atacamaöknen i Chile med hjälp av solenergi, något som är viktigt för att minimera produktens miljöbelastning. Just Atacama- öknen är på grund av dess orörda atmosfär den mest privilegierade platsen att producera Astaxantin. Detta ger därför en stark garanti för säker algtillväxt utan miljöföroreningar. Astaxantin är en av naturens starkaste antioxidanter och är bland annat bra för våra leder. Studier har visat att astaxantin som antioxidant är 6 000 gånger starkare än C-vitamin, 800 gånger starkare än CoQ10, 550 gånger starkare än E-vitamin och 11 gånger starkare än betakaroten.

D3-vitamin 25μg 180 sugtabletter

Alpha Plus D3-vitamin 25 μg är ett kosttillskott i form av sugtabletter med apelsinsmak. En tablett innehåller 25 μg D3-vitamin vilket mot- svarar 1000 IE. Detta kosttillskott passar alla i familjen och doseringen kan anpassas utifrån ålder och behov och kan därmed på ett enkelt sätt säkerställa det dagliga rekommenderade intaget av D-vitamin. D-vitamin bidrar till immunsystemets normala funktion, att bibehålla normal benstomme samt till att bibehålla normal muskelfunktion. D-vitamin har även en viktig roll i celldelningsprocessen samt nödvän- dig för vår mentala hälsa och nervsystem.

Rödbetsjuicepulver Ekologisk 250g

Alpha Plus Rödbetsjuicepulver 250g innehåller ett koncentrerat, ekologiskt certifierat rödbetsjuicepulver för utblandning med vatten. Detta rödbetsjuicepulver tillverkas genom att färska rödbetor, odlade enligt ekologiska principer, pressas till juice. Rödbetsjuicen avdunstas sedan genom en varsam process till ett pulver med endast mycket låg halt av både fibrer och vätska. Hela påsens innehåll ger totalt drygt 7 liter drickbar, färdigblandad ekologisk rödbetsjuice. 1 tsk rödbets- juicepulver motsvarar även 200 g färska rödbetor vilket innebär att hela påsens innehåll motsvarar cirka 14 kg färska ekologiska rödbetor. Rödbetor är naturligt rika på nitrater, betain och de fytonäringsämnen som kallas betalainer. Nitrat från växter kan omvandlas i kroppen till kväveoxid.

MSM + Vitamin C 90 tab

MSM + Vitamin C är ett bra kosttillskott för dig som vill öka ditt intag av MSM (Metylsulfonylmetan) som är den organiska formen av svavel. Svavel finns i vår naturliga kost, men förstörs tyvärr lätt vid uppvärmning, bearbetning eller under förvaring. Kosttillskott av det- ta slag är ett tillförlitligt sätt att försäkra sig om ett adekvat dagligt intag av MSM. Med endast 3 tabletter om dagen får du i dig en stor mängd MSM och vitamin C som kan hjälpa dig till stärkta leder, hår, naglar, hud och muskler. MSM intas med fördel tillsammans med vitamin C då detta vitamin gör att svavlet tas upp mer effektivt av kroppen.

Vegansk Omega 3 60 mjuka kapslar

Alpha Plus veganska Omega-3 innehåller högkoncentrerad algolja med hela 745mg algolja per kapsel vilket är 50% mer än de flesta konkurrenter som har väldigt små kapslar med endast 500mg alg- olja per kapsel. Algoljan i Alpha Plus Vegansk Omega-3 60 kapslar innehåller olja från alger som odlats fram i slutna kontrollerade system. Alger är en källa av de essentiella fettsyrorna DHA och EPA. EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion. Den effekten uppnås vid ett dagligt intag av minst 250 mg EPA och DHA. DHA bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion och normal syn. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg DHA. Kosttillskottet innehåller inga animalier, vilket gör att den även pas- sar veganer.

Psylliumfröskal EKO 250 g

Alpha Plus nya ekologiska psylliumfröskal i ny och smidig förpack- ning. Ett naturligt fibertillskott bestående av ca 80 % fiber. Till- skottet är effektivt och lättanvänt och ger ett bra stöd till mag- och tarmfunktionen. Psylliumfröskal ”städar rent” genom att absorbera toxiner och gifter i tarmen och kan användas för att motverka både förstoppning och diarré. Det ger även en ökad mättnadskänsla och har en stabiliserande effekt på blodsockret.

Vassleprotein vaniljsmak 750g

Alpha Plus Vassleprotein vaniljsmak 750g är ett livsmedel berikad med vitaminer, mineraler, matsmältningsenzymer och mjölksyra- bakterier. Ursprunget är uteslutande ultrafiltrerat vassleprotein från mjölk från skandinaviska gårdar. Varje servering innehåller en vitamin- och mineralkombination som hjälper proteinsyntesen och energiomsättningen, vilket säkerställer att proteinet absorberas och används effektivt av kroppen. Vassle är ett komplett protein som innehåller alla essentiella och icke essentiella aminosyror samt att det har det bästa upptaget och biologiska värdet av alla proteinkäl- lor. Alpha Plus Vassleprotein är ett extra lättlösligt, högkvalitativt vassleprotein och innehåller 25 portioner per förpackning.

Du kan handla Alpha Plus produkter med 20% rabatt om du använder koden vizuelle i kassan. Du kommer till butiken här.

error: Content is protected !!