Alternativ hur vi kan arbeta tillsammans

På denna stund pratar vi kort om dina affärsmål och/eller personliga mål och går igenom processen hur jag arbetar, vad du behöver för att sätta igång och vilken investering som krävs för att arbeta tillsammans. Behöver du utförligare genomgång, bokar vi 50 min analyssamtal.

BOKA 15 - 20 MIN GRATIS SAMTAL "VIRTUELL FIKA"

Du får coachning och stöd under sex månader. Paketet innehåller allt du behöver i essentiella fettsyror, vitaminer, mineraler och mikronutrienter för att vända din hälsa positivt. Inkluderar blodtest. Kontakta mig för mer information.

6 MÅNADERS HÄLSOPAKET 1495 kr /mån (8970 kr)

Du är kanske utbildad PT, kostrådgivare och / eller hälsocoach eller har ett brinnande intresse för hälsa och träning. Jag hjälper dig att komma igång med din egen verksamhet och är din businesscoach hela vägen. Du får ett startpaket för hela värdet (frakt tillkommer)

STARTA DIN EGEN HÄLSOBUSINESS - 9 995 kr (inkl. produkter)

Online kurs som tar dig från A till Ö på kortast möjliga tid, med minsta möjliga investering. Skapa ditt varumärke och paketera det du kan till en online-business. Kursen passar dig som är självgående och handlingskraftig. (ord. pris 29 000 kr) Anmäl ditt intresse utan köpkrav.

BUSINESS LADY BOOT CAMP -investering 9 800 kr

För dig som har allt förberett för en hemsida men tycker att tekniken hindrar dig. Passar öven dig som har genomgått Boss Lady Academy och behöver starthjälp för att komma igång med att bygga din sida. Paketet innehåller: Temauppladdning med dina varumärkesfärger, anslutet nyhetsbrev för att ladda ner en gratisprodukt och sid-innehåll med bilder uppladdat på sidan (max 5 sidor och en kontaktsida) Boka först ett gratis samtal.

INSTALLATIONSPAKET - investering 2 953 kr

Snygg varumärkes-& mobilanpassade hemsida i WordPress – färdig att använda. 1 meny, 5 sidor och 2 undersidor. (totalt 7 sidor) Enkel grund SEO. Woo Commerce E-shop, förberedd med 3 inlagda produkter. Installerade tillägg. Lathund hur du själv lägger in bilder och text framöver. Mailkorrespondens under projektet. 1 support-timme vid behov. Kostnader för tema, webbhotell och domännamn etc. tillkommer. Boka först ett gratis samtal. 

HEMSIDA - skräddarsydd lösning investering 6000-15 000 kr

60 min samtal online/telefon. Färdiga bilder för sociala medier, header, Instagram tips och justeringar, design och genomgång av program så du kan fixa bilder och grafiskt material som gör din online-närvaro vacker, utan att kunna varken InDesign eller Photoshop eller lägga ned pengar på dyr utrustning. Boka först ett gratis samtal.

SOCIALA MEDIER PAKET - investering 6 000 kr

Oavsett var du befinner dig i ditt förändringsarbete, finns det smarta vägar att gå när det gäller att nå det hägrande målet. Det finns tre olika paket att välja mellan och samtliga löper under 90 dagar som är den magiska tiden som krävs för att gå från ett önskat läge till ett förändrat läge. Boka först ett gratis samtal.

COACHNINGPAKET

Distansutbildning och kombiutbildning inom skönhet och hälsa.

YRKESUTBILNINGAR - VIZUELLE ACADEMY

Boka eller ställ din fråga här:

12 + 14 =