Hej! Det är jag som är Bodil

Jag är en entreprenörsstrateg, författare och influenser som hjälper dig att växa som person och i ditt företag.  Jag lär smarta individer att skapa ett företag som genererar en inkomst med möjlighet att arbeta egna villkor. 

 

Min passion är att hjälpa individer som vill förena en god hälsa och självledarskap med framgång. Mina expertområden ligger främst inom pedagogik, entreprenörskap, personlig utveckling, ledarskap, image, hälsa och coachning. Jag har erfarenhet av personligt förändringsarbete och omställningsarbete i företag sedan 1987. Jag har medverkat i företagsinterna och externa seminarier, tillverkat kursmaterial och föreläsningar samt åtagit mig konsultuppdrag för större företag.

Min resa som entreprenör, startade redan 1987 när mina barn var små. Anledningen till att jag startade eget var att jag ville vara min egen chef, kunna styra mina arbetstider och spendera mer tid med familjen. Fram till 2008, startade jag fyra företag och arbetade i olika konstellationer, med och utan anställda. Eftersom jag älskar att lära mig nya saker, har jag under hela mitt yrkesverksamma liv vidareutvecklat mina kompetenser genom erfarenhet och utbildning. Under årens lopp har jag kommit i kontakt med personer som med sitt livspussel, arbete och familj, önskat sig alternativa lösningar, samtidigt som jag haft en önskan om att arbeta på mina egna villkor, så därför drivs större delen av min verksamhet online sedan 2008.  Jag har hjälpt kvinnliga företagare och privatpersoner, att skapa ett unikt och personligt varumärke eller starta en business via direktförsäljning, utan risker och stora kostnader.. 

Då jag har begåvats med starka drivkrafter, är mina kompetenser både många och användbara. Livserfarenhet, nyfikenhet, vetgirighet, studier, passion, egna erfarenheter och ett genuint intresse för individen har tagit mig dit jag är idag.  Sedan vårvintern 2020, ser jag hur behovet av att ta sin verksamhet online, fullständigt har exploderat. När omvärlden förändras, måste vi förändras med den och jag ser en tydlig trend att arbeta mer hemifrån. 

I mitt arbete har jag haft förmånen att få lära känna många fantastiska personer som samtliga har lämnat något avtryck hos mig. Det är ett stort privilegium att ha möjlighet att arbeta med det jag gör. ❤️