Jag är övertygad om att du kan uppnå det du vill

Steg ett är att du bokar ett ”clarity call” som är kostnadsfritt. Det tillkommer det inga oväntade extrakostnader. Vi lär känna varandra och du kan efter detta besluta om du vill arbeta tillsammans med mig. Ingenting är bindande. 

Jag arbetar tillsammans med kvinnor i första hand. Det kan gälla privatliv, arbetsliv eller företagande. Just företagscoachning är min specialitet men verktygen går att applicera på alla områden i livet.

RESURSER

Bra att veta om företagande

Att få mer och bättre lönsamhet i företaget är viktigt och ett nödvändigt fortgående arbete som kräver planering, förändring och verkställande. Ladda ner vår pdf som hjälper dig med frågorna du behöver besvara för att föra ditt företag framåt.

Vill du lyckas?

Har du funnit din nisch och insett att du vill vara din egen chef? Har du kommit så långt att du registrerat ditt företag och kommit till insikten att du faktiskt intre riktigt vet hur du ska tjäna pengar? Har du fått hjärnspöken som:

 

  • Tänk om jag inte får några kunder?
  • Hur hittar kunderna mig?
  • Tänk om de inte vill handla något av mig?
  • Tänk om jag inte är bra på min grej?
  • Hur börjar jag?
  • Jag behöver en hemsida men har jag råd?
  • Kan jag själv göra en, jag är inte teknisk?
  • Hur funkar social medier?
  • Himmel, vad har jag gett mig in på? 

Om du har en ”fysisk” verksamhet så måste du ta steget att utvecklas online, om du ska kunna vara med i gamet och inte bli omkörd av dina konkurrenter. Din hemsida är navet i din verksamhet.

Om du inte är självgående och motiverad kan du sluta läsa här, men om du vill nå dina affärsmål snabbare, vägledd av ett beprövat ramverk och många års erfarenhet från en expert, då har du kommit rätt.

Jag är entreprenör, lärare, livsscoach och förändringsspecialist som är dedikerad till att hjälpa dig att nå de mål du vill nå – via personlig coachning eller självstudieprogrammet Business Ladies Boot Camp™.

Bodil Strängliden Höllviken är en exklusiv coachning-verksamhet online och IRL. Här kan du hitta olika paket och variationer för alla tillfällen i livet.

Det finns möjlighet att köpa sessioner för utvalda strategier, coachningpaket, företagsrådgivning, hälsoutbildningar och marknadsföringsmaterial som hemsidor och trycksaker,

Välkommen att utforska våra tjänster. Oavsett om du söker ett sätt att föra ditt företag eller helt enkelt ditt liv framåt eller behöver stöd och hjälp vid start av företag eller står inför en förändring, hittar du alltid et kombination av tjänster som vi kan skräddarsy tillsammans.

PRATA MED MIG FÖRST

Innan du tar steget och börjar snickra på en ”gratis” hemsida eller gör dina egna visitkort och trycksaker – boka ett snabbt gratis samtal med mig. Alltför ofta ser jag nya företagare som vill spara pengar och göra det mesta själv, bara för att krokna halvvägs eftersom dyrköpta misstag kommer ett efter ett.

När du drabbas av överväldigande är det oftast för sent. Du har då redan hunnit köpa domännamn och webbhotell som kanske inte passar just ditt företag. Eller tagit fram trycksaker som inte andas den professionalism du önskar. Du kan skicka ett SMS eller mejla via kontaktsidan. Ett samtal tar bara femton minuter och kan vara värt att lägga tiden på. Det kostar dig inte ett öre men sparar dig blod, svett, tårar och kramp i plånboken.

Jag är övertygad om att du kan uppnå det du vill

Om du inte är självgående och motiverad kan du sluta läsa här, men om du vill nå dina affärsmål snabbare, vägledd av ett beprövat ramverk och många års erfarenhet från en expert, då har du kommit rätt.

Jag är entreprenör, lärare, livsscoach och förändringsspecialist som är dedikerad till att hjälpa dig att nå de mål du vill nå – via personlig coachning eller självstudieprogrammet Business Ladies Boot Camp™.

Om du vill anlita oss kommer vi överens om ett pris. Det tillkommer det inga oväntade extrakostnader. Om arbetet tar längre tid än jag beräknat, så står jag för det.

lär dig

Jag presenterar i pedagogisk form under alla grenar av verksamheten. Alla föreläsningar skräddarsys efter önskemål. De mest populära handlar om att starta och driva företag samt att skapa ett personligt varumärke.

UTVECKLA

Oavsett om du startar och utvecklar ditt företag eller vill göra en stor förändring i ditt liv, så lär programmen ut nyckelverktyg så du kan nå din högsta potential och utnyttja den till 100% när du skapar din förändring. 

”Om du gör som du alltid har gjort så kommer du att få samma resultat som du alltid har fått”

coachning eller självstudier

Jag hjälper drivna kvinnor att nå sina drömmars mål, privat och professionellt. För att nå resultat på snabbast möjliga sätt, använder vi metoder som jag själv har använt under många år.

Om du är en teknisk novis kan du välja att delta i programmet med coachning. Då slussar jag dig steg för steg genom programmet. Är du däremot lite teknisk så kan du gå hela programmet helt på egen hand.

 

business ladies boot camp™

I programmet får du arbeta med mina beprövade strategier så att du kan bli lönsam snabbt – Skapa ett varumärke som sticker ut och attraherar en väntelista med människor som vill arbeta med dig

Du kan köpa programmet och gå igenom det steg för steg på egen hand, då varje avsnitt är pedagogiskt upplagt och bygger helt på sig själv. Om du däremot känner att du vill ha mer personlig hjälp, börjar vi med ett gratis konsultationssamtal för att kartlägga dina mål och intentioner kontra var du står just nu. Skicka iväg ett mejl via kontaktsidan så ringer jag upp dig.

VILL DU GÅ KURSEN?

Anmälan är stängd för tillfället då kursen är under uppdatering. Du kan skriva upp dig på intresselistan om du klickar här.
error: Content is protected !!