Vill DU LYCKAS?

Har du funnit din nisch och insett att du vill vara din egen chef? Har du kommit så långt att du registrerat ditt företag och kommit till insikten att du faktiskt intre riktigt vet hur du ska tjäna pengar? Har du fått hjärnspöken som:

  • Tänk om jag inte får några kunder?
  • Hur hittar kunderna mig?
  • Tänk om de inte vill handla något av mig?
  • Tänk om jag inte är bra på min grej?
  • Hur börjar jag?
  • Jag behöver en hemsida men har jag råd?
  • Kan jag själv göra en, jag är inte teknisk?
  • Hur funkar social medier?
  • Himmel, vad har jag gett mig in på? 

Om du har en ”fysisk” verksamhet så måste du ta steget att utvecklas online, om du ska kunna vara med i gamet och inte bli omkörd av dina konkurrenter. Din hemsida är navet i din verksamhet.

PRATA MED MIG FÖRST

Innan du tar steget och börjar snickra på en ”gratis” hemsida eller gör dina egna visitkort och trycksaker – boka ett snabbt gratis samtal med mig. Alltför ofta ser jag nya företagare som vill spara pengar och göra det mesta själv, bara för att krokna halvvägs eftersom dyrköpta misstag kommer ett efter ett. När du drabbas av att vara överväldigad är det oftast för sent. Du har då redan hunnit köpa domännamn och webbhotell som kanske inte passar just ditt företag. Eller tagit fram trycksaker som inte andas den professionalism du vill utstråla. Du kan skicka ett SMS eller mejla via kontaktsidan. Ett samtal tar bara femton minuter och kan vara värt att lägga tiden på. Det kostar dig inte ett öre men sparar dig blod, svett, tårar och kramp i plånboken.

[bilden är lånad med tillstånd från @natallyn]

Jag är övertygad om att du kan uppnå det du vill

Om du inte är självgående och motiverad kan du sluta läsa här, men om du vill nå dina affärsmål snabbare, vägledd av ett beprövat ramverk och många års erfarenhet från en expert, då har du kommit rätt.

Jag är entreprenör, lärare, livsscoach och förändringsspecialist som är dedikerad till att hjälpa dig att nå de mål du vill nå – via personlig coachning eller självstudieprogrammet Business Ladies Boot Camp™.

Om du vill anlita oss kommer vi överens om ett pris. Det tillkommer det inga oväntade extrakostnader. Om arbetet tar längre tid än jag beräknat, så står jag för det.

hemsida*

Offertförfrågan

Komplett sida från 8000 kr

Kontaktformulär

E-maillista

Installationer

företagsrådgivning

Enstaka samtal 895 kr

Varumärke

Företagslogo

Företagsfärger

Business Lady Boot Camp™

trycksaker

Offertförfrågan

Visitkort

Prislistor

Bruksanvisningar

Kunder har önskat sig kurser som är komprimerade och kan omsättas direkt. Därför har jag skapat intensivkurser så du kan komma igång snabbt. Varje kurs är fristående och kan väljas som enstaka kurs, men du kan också sätta ihop dittt eget paket. Du investerar med 995 kronor för varje kurs. Kursen är i workshop format individuellt för bara dig och vi sammanstrålar via telefon eller FaceTime. 

lär dig

Jag presenterar i pedagogisk form under alla grenar av verksamheten. Alla föreläsningar skräddarsys efter önskemål. De mest populära handlar om att starta och driva företag samt att skapa ett personligt varumärke.

UTVECKLA

Oavsett om du startar och utvecklar ditt företag eller vill göra en stor förändring i ditt liv, så lär programmen ut nyckelverktyg så du kan nå din högsta potential och utnyttja den till 100% när du skapar din förändring. 

NÅGRA KUNDER

”Om du gör som du alltid har gjort så kommer du att få samma resultat som du alltid har fått”

business ladies boot camp™

I programmet får du arbeta med mina beprövade strategier så att du kan bli lönsam snabbt – Skapa ett varumärke som sticker ut och attraherar en väntelista med människor som vill arbeta med dig

Du kan köpa programmet och gå igenom det steg för steg på egen hand, då varje avsnitt är pedagogiskt upplagt och bygger helt på sig själv. Om du däremot känner att du vill ha mer personlig hjälp, börjar vi med ett gratis konsultationssamtal för att kartlägga dina mål och intentioner kontra var du står just nu. Skicka iväg ett mejl via kontaktsidan så ringer jag upp dig.

coachning eller självstudier

Jag hjälper drivna kvinnor att nå sina drömmars mål, privat och professionellt.  För att nå resultat på snabbast möjliga sätt, använder vi metoder som jag själv har använt under många år.

Om du är en teknisk novis kan du välja att delta i programmet med coachning. Då slussar jag dig steg för steg genom programmet. Är du däremot lite teknisk så kan du gå hela programmet helt på egen hand.

 

VILL DU GÅ KURSEN?

Anmälan är stängd för tillfället då kursen är under uppdatering. Du kan skriva upp dig på intresselistan om du klickar här.

error: Content is protected !!