Du har säkert märkt att vetenskap och teknologi utvecklas snabbare än någonsin och att vi vet mycket mer om hälsa och näring idag än för bara fem år sedan. Hur kommer det då sig att vi har så många hälsoutmaningar? Jag tror att orsaken beror på att vi har en obalans mellan de essentiella fettsyrorna i kroppen. Alltså de fettsyror som är nödvändiga och som kroppen inte själv kan producera utan måste tillföras utifrån. Hur vet vi då vilken balans vi har? Jo, genomett enkelt blodtest. Det är så enkelt att göra att du själv kan fixa det hemma.

Mikronutrienter

Vi äter alldeles för mycket Omega 6 och alldeles för lite Omega 3. Anledningen till att vi vet det, är just dessa blodtester. Resultatet visar att 95 % faktisk är i riskzonen. Deras intag av Omega 3 är alldeles för lågt och de saknar mikronutrienterna Polyfenol och Vitamin D3.

Vi behöver en balans av Omega på 3:1 balans eller lägre. Faktiskt är det så att de personer som tar ett vanligt Omega 3 tillskott, hamnar inte i balans ändå. Faktum är att de har max 7:1 balans. Om du är som de flesta, att du faktiskt inte tar något tillskott men ändå äter näringsbalanserad kost, finns du säkert ibland dem som endast har en balans på 15:1. Rekommendationen från WHO är att du ska ha en balans på 5:1 eller lägre. Endast 5 % i Europa har denna balans. Det intressanta är att efter 120 dagars användning av rätt sammansatta produkter, när vi tar det andra testet, hamnar resultatet på 3:1 eller lägre!

I vår moderna tid, är vi väl medvetna och informerade om att Omega 3 behövs som tillskott, men tester har visat att traditionella Omega 3 tillskott inte räcker till. För att nå fram till balans krävs en unik kombination av Omega 3, Polyfenoler och D3 vitamin för att kroppen ska kunna balansera de essentiella fettsyrorna.

Fördelar

Likna det vid ett tvåkomponents lim. Använder du endast den ena komponenten, blir hållbarheten väldigt svag. Använder du båda komponenterna blir hållbarheten väldigt stark. Rätt balans gör följande:

  • Underhåller en normal hjärnfunktion
  • Skyddar hjärtat
  • Boostar ditt immunsystem
  • Ger en väldigt god muskelfunktion
  • Väldigt viktig för utvecklingen av fostret under en graviditet
  • Goda resultat vid problem med huvudvärk och migrän

Skydda dina celler

Kroppens celler utsätts ständigt för oxidativ stress och for att upprätthålla en Omega3 balans för att upprätthålla en normal funktion hos hjärta, hjärna och immunförsvar kan du tillföra de livsnödvändiga Omega 3 fettsyrorna tillsammans med poulyfenoler och Vitamin D3.

Hälsofördelarna är fler och strategin att nå dit är enkel. Börja bygga upp din kropp med helt naturlig BalanceOil. Kontakta mig för mer information. Några kända personer som rekommenderar detta kosttillskott är Rain Brandt, Thaiboxare och alpinskidåkare Sara Hector.

Läs mer om hälsoprotokollet här