VISUELLa INTRYCK

...betyder mer än du tror

Vi finner de färger som stämmer med dina egna färger samt de tillskärningssnitt som klär din stil- och kroppstyp.  Vi inkuderar även i analysen ad som passar dina behov och din smak.  Genom att förstå anaysens olika vinklar kommer du att minimera felköp och  kunna sätta samman en garderob med färre plagg men med fler kombinationsmöjligheter. Bodil var bland de första Imagekonsulterna i Sverige och har utfört tusentals imageprofileringar sedan 1987.

Efter analysen kommer du inte längre att stå och plocka håglöst i garederoben som är full av kläder, utan att finna något att sätta på dig.

  • Du förstår dina bästa färgnyanser & hur du kombinerar dem
  • Du vet vilket snitt på kläder som är mest klädsamma på dig
  • Du vet vilken imageprofil du har och vad den ska innehålla

FÄRG & STIL I STUDION

Färg och stilanalys (120 min) – Inkluderar fysisk lookbook och färgkarta

Analys av de färger som gör dig mest rättvisa samt vilket snitt på kläder som framhäver din image bäst. Analys av dina behov, din form, din ålder och vad du tycker om. Detta är nyckeln till att minska antalet felköp och kunna sätta samman klädkombinationer på ett enklare sätt. Analys av bästa makeupfärger ingår i färganalysen. 2400 kr

Färganalys separat (75 min) – Inkluderar fysisk färgkarta 1300 kr

Stilanalys separat (75 min) – Inkluderar fysisk lookbook 1300 kr

FÄRG & STIL – PÅ DISTANS

lInkluderar digital lookbook och färgkarta

Analys av de färger som gör dig mest rättvisa samt vilket snitt på kläder som framhäver din image bäst. Analys av dina behov, din form, din ålder och vad du tycker om. Detta är nyckeln till att minska antalet felköp och kunna sätta samman klädkombinationer på ett enklare sätt. Analys av bästa makeupfärger ingår i färganalysen. I distansanalyserna skickar du ett foto taget i dagsljus och för stilanalys ett helkroppsfoto i kroppsnära kläder. 1600 kr

Färganalys separat (75 min) – Inkluderar digital färgkarta 850 kr

Stilanalys separat (75 min) – Inkluderar digital lookbook 850 kr

”Jag har över 40 års erfarenhet av det jag arbetar med”

HUR JAG BÖRJADE MED FÄRG, FORM OCH STIL

Med lång erfarenhet inom området visuella uttryck i genom färg, form. stil och image har jag hämtat inspiration från lång tid tillbaka. Min mormor gick bort när jag var fyra år gammal så jag vet med säkerhet att mitt intresse startade väldigt tidigt.

 

  • Min mormor sydde bh:s och korsetter på Arnbergs korsettfabrik i Höganäs.
  • Min mamma har alltid sytt kläder till mig och arbetade under en period med att sy bh:s till bröstopererade kvinnor.
  • Min farmor stod i tygaffär i Malmö där jag på alla lov botaniserade bland metervaror och knappar från kappfabriken.
  • Själv har jag sytt och designat sedan barnsben vilket slutligen resulterade i en modedesign utbildning och en utbildning i färg- form- stil- och image analyser 1987.
error: Content is protected !!