Färg- och stilanalys

Efter färg- och stilanalysen kommer du att ha kännedom om vilka färger som gör dig mest rättvisa. Stil och design på accessoarer, glasögon och frisyr ingår. Vi går igenom dina grundförutsättningar när det gäller klädstil och snitt på design samt finner den image som passar din personlighet och livsstil. Vi tar även fram den basgarderob som du behöver och för kvinnor ingår även makeup rådgivning.  All konsultation sker online.

Garderobsplanering

Gallring i garderoben är en fantastisk upplevelse. Dina plagg får bättre utrymme att hänga och dina kombinations-möljligheter blir fler. Resultatet blir att du nästan kan blunda och sträcka in handen i garderoben och få ut plagg som matchar varandra utan att behöva planera så mycket.

 

  • Ingår: Genomgång av garderob, rensning och inköpsförslag
  • Investering: 3200 kr

 

 

Färganalysen

En färganalys baseras på dina ursprungsfärger och färgstyrka i hår-, hud-, och ögonfärg. Resultatet genererar en färgharmoni som finns i din färgkarta. Du får även makeup-tips.

Garderobsplaneringen

När du fått ordning på vilka färger och vilken stil du ska bära, är det dags att sortera bort övriga plagg och accessoarer som inte passar in. Capsule Wardrob är ett uttryck som inte har något bra svenskt uttryck. Detta innebär att du med betydligt färre plagg i garderober, får mycker fler kombinationsmöjligheter.

Stilanalysen

En stilanalys baserar sig på din kropps-, ansiktsform. Med rätt ringningar, tillskärnings-snitt och modell, klär du dig med större självförtroende och trivs i din egen stil. Utförs i samband med färganalysen.

Personlig Shopping

När dina rätta färger, personliga stil och garderobsgallring är klar, är det möjligt att du behöver komplettera din garderob med nya kläder som passa dig. Det blir mer ekonomiskt i längden att komplettera med rätt plagg och accessoarer.

Utbildning

Vi har utbildat imagekonsulter sedan 80-talet och kan erbjuda intensivutbildning för dig som vill arbeta med färg, stil och image. Kursmodulerna genomförs i ordning. Varje kurs genomförs på ca 4 timmar och du gör övningar som dokumenteras för certifiering. Alla arbetsverktyg ingår, utom färgkartor som du köper separat.

 

  1. Färganalys – 3995 kr
  2. Makeup – 3995 kr
  3. Stilanalys – 3995 kr
  4. Stil och image för män – 3995 kr
  5. Garderobsplanering – 3995 kr

Jag är intresserad av

1 + 7 =